Restoranai ir virtuvės |
← |
Restoranuose didžiausia nešvarumų tikimybė išsilieją įvairūs skysčiai, maisto ir riebalų dėmės. Valymas garais gali puikiai spręsti šių nešvarumų šalinimą su didžiausiais higienos standartais. Ši technologija puikiai veikia virtuvėse, maisto serviravimo srityse, valgomųjų srityse, tualetuose bei vestibiuliuose.
Valgomieji
Švarūs stalviršiai, kėdės, minkštųjų baldų apmušalai ir užuolaidos. Klientai visad noriai renkasi gaivią ir švarią aplinką.
Švarūs kilimai, kilimėliai, grindys ir baldai. Garai puikiai šalina tokias sunkias dėmes kaip kramtomoji guma ar žvakių vaškas.
Kilimai, medinės grindys, linoleumas ir plytelių grindys valomos be didesnių pastangų, bet ženkliai švaresniu gaunamu rezultatu, nei naudojant dulkių siurblį.
Atstatomas grindų blizgesys, pašalinamos vaško sankaupos, tai leidžia vėlei atsigauti natūraliai spalvai.
Virtuvė
Iki minimumo sumažinamos taršos galimybės maisto ruošimo srityse valant ir dezinfekuojant tuo pat metu ir juolab nenaudojant cheminių medžiagų.
Valymas ir dezinfekcija nerūdijančio plieno stalų, sienų ir įrangos nenaudojant cheminių aktyvatorių.
Lengvai tirpinkite riebalus nuo orkaičių, viryklių ir kaitlenčių.
Šalina kepimo riebalus ir degėsį nuo kepimo puodų ir keptuvių ir aplinkui kepimą supančias sritis.
Praleiskite mažiau laiko ir pastangų valydami ventiliacinius gaubtus, angas, lubas bei sienas.
Šaldytuvai ir šaldikliai yra giliai ir greitai išvalomi bei dezinfekuojami vieninteliu paprastu procesu.
Judančių pavarų ir mechanizmų purvas aplink tarpiklius bei ten besikaupiančios bakterijos nepriekaištingai valomos tik garais. Plyšiai, kampai ir aplink visą armatūrą esantys kraštai valomi tiesiog pučiant garais.
Tai tik keletas iš daugelio būdų, kuriais sausas valymas garais gali padėti užtikrinti, kad restoranas ir jame esanti aplinka atitiktų aukščiausius higienos standartus.
↑ | ← |